Türkiye'deki Matematiksel Etkinlikler
25 Ocak 2022, 13:00 ![]() Bahçeşehir Üniversitesi Analiz ve Uygulamalı Matematik SeminerleriVery weak solutions to evolution equations with singularities Michael Ruzhansky Abstract: In this talk we will review the recent progress in the theory of very weak solution, and discuss the well-posedness of evolution equations of heat, wave, and Schrödinger types, with singular space-dependent mass terms. Zoom link: https://us02web.zoom.us/j/6678270445?pwd=SFNmQUIvT0tRaHlDaVYrN3l5bzJVQT09 Ek Dosya bsehir 04.02.2022 |
Akademik biriminizin ya da çalışma grubunuzun ülkemizde gerçekleşen etkinliklerini, ilan etmek istediğiniz burs, ödül, akademik iş imkanlarını veya konuk ettiğiniz matematikçileri basit bir veri girişi ile kolayca turkmath.org sitesinde ücretsiz duyurabilirsiniz. Sisteme giriş yapmak için gerekli bilgileri almak ya da görüş ve önerilerinizi bildirmek için iletişime geçmekten çekinmeyiniz. Katkı verenler listesi için tıklayınız.
Özkan Değer ozkandeger@gmail.com
31. Journees Arithmetiques Konferansı Organizasyon Komitesi
Web sitesinin masraflarının karşılanması ve hizmetine devam edebilmesi için siz de bağış yapmak, sponsor olmak veya reklam vermek için lütfen iletişime geçiniz.